Romania mirifica !

Mai, voi va plictisiti in Romania ? Pai cum sa nu fim noi intr-o continua alerta, fuga, ocupatie cind avem atit de multe de facut, ingurgitat, pe nemestecate sau flencanind, cind informatia ne intra peste tot, in ochi, nas, gura, cur ( pretenari, fara prostii, ca va porcai !), cind valoarea si plus valoarea ne loveste la tot pasul, maneaua devine cintecul nostru de lebada, imnul Romaniei se cinta cu scarpinatura inteligenta in cur iar copiii nostri geniali trec neobservati.

Avem atit de multe de facut ca nu ne dam seama ca timpul trece, ne pierdem valoarea in nonsensuri si basini, viata ne trece, sintem scofilciti, dar avem satisfactia ” am facut-o si pe asta ” !

Saptaminile trecute am avut mai multe evenimente importante, iar unul dintre aceste a trecut complet neobservat de pulimea Romaniei si de televiziunile de cacat din Romania, si anume moartea lui Mircea Albulescu.

Bai, mare actor, intr-o tara de cacat ! Cu oameni de cacat !

Despre moartea lui Mircea Albulescu a zanganit un pic presa in ziua mortii acestuia si in ziua inmormintarii, dupa care nimic. Mucles !

A mai murit tiganul ala, Fane Spoitoru, bai nene, nu puteai sa te caci ca peste tot aparea o stire, o informatie de ultima ora, un breaking news, o informatie pe burtiera in timpul unui film mai de Doamne ajuta. Iar unele televiziuni de cacat se umflau in ghiuluri ca au informatii de ultima ora de la capataiul tiganului mort, la care participa ” manelistii de top ai Romaniei ” ! Bai, in pula calului de retardati, unde si cind gura masii ati alcatuit voi astia topul asta de cacat. Auzi ” manelistii de top ai Romaniei ”. Pe mine m-au intrebat de cacatii astia ?! Daca nu, atunci cum de ma reprezinta pe mine nespalatii astia ?! Votul meu nu il au, si nu-l vor avea !

Revenind, nu vi se pare ca sintem tinuti ocupati ! Paine si circ pentru pulime !

Am ajuns sa-mi fie teama sa mai deschid tembelizorul, ca cine stie cu ce imi vor mai ocupa bruma de inteligenta care mi-a mai ramas in urma stergeri creierului din fisa de organe de donat !

Sa nu ne miram cind vom lua pe strada de mana o persoana necunoscuta si ne vom incolona sa ne deplasam in Piata Universitati pentru ca cineva a dat tonul alienari noastre !

Notă | Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s