” Onlainul „, Mama Omida si prostii !

Revolutia ” onlainului ” produce monstrii si prosti ! In acest sens pot sa mentionez cu mina pe inima pe FB pe Toni Poptamas. Baiatul asta reuseste sa ” strange ” la un loc mii de ” laicuri ” cind arunca o basina in eter. Bai nene, chiar atit de multi prosti sint pe net ?! Nu i-am dat ADD, dar am pretenari care au facut-o, si asa m-am incaltat cu aforisme, basme, vorbe de duh si de sub duh, basini si informatii inutile.

Mama Omida in schimb da in carti prostilor pe bani. Bai’, si pe ce bani ! Adevarul este ca ” este multi prosti cu bani ” care platesc pentru o gaina sinucisa si descintata zeci de mii de euro. Vreti exemple ? Zavoranca, cea care proasta fiind si cu bani a vrut sa-l faca pe Pepino ” masculul feroce al vremurilor noastre ” frate cu ” Geta chiuveta ” sa se ” intoarce ” la sanul ei siliconat. A platit proasta 50.000 euro sa sinucida o gaina. A mai platit si cu un dosar penal. Acu’, ” prostia si domnia se platesc „.

Am mai citit pe blogul lui Vasilescu, mihaivasilescublog.ro articolul cu beneficiile mamaligii, preluat de pe sereniti.ro. Stiam de articolul asta de pe FB, care este din categoria Toni Poptamas. Am o intrebare : beneficiile mamaligii se vad si la un tratament de uz intern ? Nu de alta, dar ce iese de acolo parca nu mai este ce  a fost (o)data. Inainte era rotund, sanatos, cintecul era de lebada, asa acum, sint dezamagit profund. Astept sfaturile voastre ( n-am emoticoane ).

As vrea sa particip la o calatorie initiatica in ” onlainul ” asta ! Sa vad peste cine dau p-acolo !? Vorba proastei din Parlament ( pleonasm ) , cine este domne „onlainul ” asta ? Cine este el ca persoana fizica ?

Prostia !

PS. Nu blamez tot ce se intimpla in online, dar prea multe prostii vezi, si prea putine lucruri bune !

Notă | Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s