Legea Prostituției !

Azi vreau să vorbesc de legea prostituției. Măi, această lege eu zic că ar trebui sa fie adoptată. De ce ? Păi, simplu, pentru că este nevoie !
De ce ? Apăi, nu știu de unde să incep !
Să incepem cu Parlamentul Romaniei. Este plin de prostituate si prostituați ! Este clar, i-am ales noi ! Nume nu vreau să dau, fiecare își știe prostituatele alese ! Că aceste prostituate si prostituați nu își doresc și nu se regăsesc in descrieri sau cînd îi arătam cu deștu , nu trebuie să ne mai mire. Ei există, sînt ai nostri, i-am votat !
Sa mergem la partidele politice ! Aici colcăie de aceste personaje ! Îi vezi cînd cu unul cînd cu altul, cînd divorțate, cînd nedivorțate, dar tot cu alții prin chiloți, cînd în alb, cind in roșu, cînd în albastru! Brunete sau blonde( mai ales ) , roșcate sau mai știu eu ce culori le mai trece sau au prin/pe cap !? Indiferent de steag, tot niște prostituate sau prostituați se numesc.
Amuuu, ajungem in BOR ! Cum ce este aia BOR ?! HMMM, biserica ! Hai , că maicuțe insărcinate cu sfîntul duh găsești mai rar, dar găsești. Cei mai mulți sînt cei pe dos, pidosnici, chiar la nivel înalt ! Credeți că mai marii bisericii nu îi știu ?! Îi știu ei pe ai lor, dar nu vor să îi țină in geam la vedere ! Poate că acum vom înțelege si de ce biserica se opune adoptării legii prostituției.
Pentru că numai din cele trei instituții mentionate mai sus numai cîte curve si pidosnici ar ieși le iveala și nu ar mai avea cine să conducă aceste instituții !
Poate doar femeile de serviciu ar rămîne să conducă ! Poate nu ar fi rău !
Voi vă dați seama că cele de pe centură sînt niște ingerași față de cei menționați mai sus ! Mai că ți se face milă cînd stau în frig !
Dar , am o nelămurire : îi știm, îi tolerăm, îi votăm ! Sîntem diferiți ???!!!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s