Durerea în bașcheți a lui Macovei !

Altă duduie, Monica Luisa Macovei este indurerata. Doamne, dar ce indurerata, ca-i vine să își dea demisia din Parlamentul European ! Dă Doamne să se întîmple !!! Chiar și fără voia ei !!!

Duduie Macovei, nu vreți să ne scutiți, impreuna cu Udrea si Andreea Paul Vass de prezența in fața noastră. Este de condamnat atacul terorist, dar daca ar fi sa ierarhizez, mai degraba v-aș condamna pe toate trele pentru cinism si pentru cît rău ne-ați facut. Iar de șocul de care suferiți ce să mai spun, îl simțim pe pielea noastra, este de nedescris. Vai, sîntem indurerați de șoc ! Cînd ați solicitat suspendarea fondurilor la UE nu ați fost deloc indurerată de amărîții din RO !
SICTIR, pentru toate trele !

Redau mai jos textul în care madama asta își exprima îndurerarea :

Uciderea a 12 oameni în atentatul terorist de la Paris este nu doar o crimă îngrozitoare, ci și un atac la libertatea presei. Sunt șocată și îndurerată de această oroare.
Noi toți și lumea liberă trebuie să fim alături de Franța în aceste momente. Libertatea este nenegociabilă și este cea mai importantă valoare a omenirii. Să luptăm în fiecare zi să păstrăm libertatea noastră și a celorlalți.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s