Și-a sacrificat Basescu ”pupila ” dîn brăcinari ?!

Chiar așa, și-a sacrificat Basescu blonda producătoare de fantezii si oligo-elemente benefice tinereții fără batrînețe ?! Mă tem că da ! De la turul I nu am mai văzut-o apărînd pe nicăieri, cu excepția mega-scandalului cu Bica si Parisul. Ceea ce ma conduce la ideea ca urmează ! Da-da, este pe făraș, nu că vreau eu, ci pentru că nu este străină de situație !

De altfel, este greu de crezut chiar și de un profan ca nu știa că Cocoșelul a cerut și primit șpagă de 10 milioane. Euro, nu lei tramvai. Dosarul este de cîțiva ani in cercetare, și Băse cum vrea și ajunge să le știe pe cele sensibile, a împins-o pe fraieră la înaintare, care mai mult s-a expus decît a făcut ceva !

Revenind la șpaga lui Cocoșel, doar să vă imaginați voi, masculeii, ca ați primit pe de-a moaca 10 milioane, chiar și lei, nu v-ați duce voi la păsăretul vostru c-o blană, un desu(u) sexos care să vă satisfacă fantezia, excitați fiind de bănet ? Haa, ia să aud, ciripește careva contra ?! Hmmm, bănuiam eu ! Așa si cu Udrea. Știa, a știut, a vorbit cu Bica ș-a aranjat ca totul să mergă ca pe roate ! Tot dosarul la ANRP, plata, etc ! Sînt oameni care mor de bătrînețe și nu mai apuca să primească despăgubirile. Vorba aceea – ban la ban trage – și completez eu – amîndoi la pușcărie !

Nu m-ar mira ca in curînd să auzim zăngănit de cătușe la ușa lui Udrea. In tot tabloul ăsta mă deranjează ca scapă cineva de cevașilea dosare . Băsescu ! Da-da, are cîteva dosare suspendate si bolnave de imunitate, și acum negociate !

Merită oare acest personaj să scape ?

Eu zic să NU !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s