EBA, proasta planetei, DIXIT ! Iar de Firea ce dracului sa mai spunem !

S-a trezit proasta planetei, EBA, sa vorbeasca. Ca victoria lui Iohannis este razbunarea ”BASIȘTILOR ”. Doamne, cit de proasta poate să fie femeia asta ?! Măi , neuron faultat, mai bine tăceai dracului din gura. Este o victorie impotriva lui Tac-tu ! S-au săturat romanii de Tac-tu ! Timp de 10 ani ați făcut varză nația asta, si acum aveți un ultim licăr de inteligență imbecila !

O altă proastă, de data asta blonda, Firea, s-a trezit, a scos capul dintre picioarele lui Pandelică sau ale lui Tăriceanu, si a vorbit că se poate vota, numai că nu vor romanii să voteze. Si-a luat-o si asta pe FB de nu are loc in chiloți si in frigider. Dar mai tare este ca si-au luat-o la vot.

Simt bucurie că a ieșit Iohannis, dar mă bucur moderat. Să vedem ce va urma după alegeri. In PSD a inceput bătălia pentru locul lui Ponta, de parcă cei din partid sînt mai breji decît el. Toți cer acum demisia lui Ponta, in conformitate cu ” voința poporului ”. Hai sictir, cînd ați ținut voi cont de voința poporului ?! Poate doar atunci cînd interesele voastre o cer, cum este și cazul acum.

L-am văzut aseară pe Ponta reținut in cuvinte, așa cum ar fi trebuit să fie și in campanie, numai că a mers pe ideea că proștii au nevoie de circ pentru a vota ! Numai că romanii ( jumătate din ei ) s-au cam săturat de circ, țigani analfabeți ( pleonasm ) sau doar beți și betivi care voteaza ” FONTA ” ! El a spus un lucru aseară. Și anume că ” romanii nu au de ce demonstra in stradă impotriva guvernului ”. Și avea dreptate. Anume că romanii mai au nevoie de timp pentru a se educa. Vest-europenii cînd cîstiga alegerile se bucură, la noi se duc la sediul de partid al celui care a pierdut să îi dea prin gură și să îi umple frigiderul.

Romanii aveau aseara motiv de bucurie, dar pe care l-au otrăvit cu venin !

Personal, eu nu sînt de acord cu schimbarea guvernului Ponta, pentru că ar însemna să ajungem in situația in care un partid, PNL sau ACL, să devină autoritar prin prisma faptului că au președinția si guvernul. Ceea ce nu este corect pentru noi.

Momentul este similar cu cel din 1996, cînd a cîștigat Constantinescu, numai că ne dorim mult mai multe de la un președinte. Am evoluat din punct de vedere electoral, dar nu foarte mult.

Pentru că tot cerem, in loc să facem !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s