Sa ne eliberam in liniste ! Dar, sa ne eliberam !

O pățanie de ultim moment, care devine frustrantă ! Trebuie eliberare aiciea, dom”le, nu alta !
Se pare că cei de la Evz, mă refer la online , nu fițuica, mă cam banează, nu imi permit să postez comentarii. Am observat asta de ceva timp dar am refuzat sa cred acest lucru.
Nu pot decît să le multumesc, pentru că incepusem să neglije” blogul si pagina de FB, astfel că, iată-mă-s aici ! Pe baricade !
Am incercat să postez un comentariu pe o știre cu cine alta decît madam Nuți, prezidențiabila noastra, fufeta de budoir. Cam acid ce-i drept , comentariul meu, dar așa-s eu, acidulata. Și am constatat că nu puteam plasa comentariul pentru ca nu mi se permitea.
Acum am constatat că la o știre despre Turcescu, turnătorul de căcăreaza, referitor la comentariul lui Banciu cum că este un jeg de om, din nou mi s-a dat ban. Eu nu am vrut decît să subscriu la ceea ce spunea Banciu, că Turcescu este un jeg de om. Cînd ardea pe unul, care era altul decît Băse, infiera si spumega ca un taur penetrat pe la spate, ce mai, era deontolog ! Cind era cu Băse sau cu un trepăduș al acestuia , era pițigoi, limbincurist, dar, trebuie să recunoaștem, tot deontolog.
Îl lăsa memoria, nu avea timp să se uite in interiorul lui.
Acum cind Băse a dat ordin să se desconspire, l-a invocat pe Iisus. Turcescule, mai du-te in căcat de nesimțit. Nu mai puteai să trăiești cu tine pentru că aveai ceva pe suflet, erai ofiter ascuns. Eu zic simplu : ERAI ȘI EȘTI UN MINCINOS ORDINAR ! UN LAȘ ! Tot ceea ce a fost făcut de tine pina atunci, bun sau rău, a fost invalidat, l-ai transformat intr-un căcat, așa cum ești tu !
Banciu are dreptate. Ca și tine, nu are tot timpul dreptate, dar am vrut sa comentez , iar cei de la Evz m-au banat. Iți spun acum : EȘTI UN JEG !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s