ODĂ !

Această ODĂ este inchinată unui mare digeist in viață, anume unul, unicul Cimpean Fane, un ”luzăr” cu talente si bășini in cap de nu-i mai ajunge nimeni la nas.
Am avut placerea să particip la o nuntă in Mediaș, intr-un hotel de 4* drăguț pentru zona in care se află. Piscină, saună, jacuzzi, masaj, ce mai, de toate să te simți bine.
Din păcate, am avut neplăcerea ca la nuntă să fie un ” luzăr ” pe post de ”digei” local pe nume Cimpean Fane a căror bășini din cap îi dau dureri. Si mi-au dat dureri de cap !
Ei bine, fiind in hotel, am avut neplăcerea sa aud urletele urangutanice ale personajului descris mai sus care avea pretenția nici mai mult nici mai puțin să fie servit inaintea tuturor, a mirilor, nașilor,mesenilor.
Poate nu aș fi băgat de seama, dar numarul decibelilor depăsea numarul neuronilor din capul personajului, mai bine spus era invers proporțional cu numarul neuronilor.
Doamne ce urlete, că el are legatura cu Antena 3, că Gîdea îl trimite direct peste tot. Doamne ce ” luzăr ”. Chiar prinde la oameni chestia asta ?! Acum și el , se certa cu un chelner !
Am vrut să-l iau pe ”luzăr ” să-l dau afară pe scări, numai ca după ce a inceput să urle a dispărut subit.
Ceea ce este de blamat este faptul că a inceput să arunce cu căcat ( ce are el fara număr in gură ! ) in locul respectiv, arătînd el ca scaunele sint pătate, gindaci pe pereți, si alte mizerii demne doar de acest personaj.

După urletele urangutanice, inclin să cred ca toate mizeriile arătate sint personale !

Mare minune să nu aibe cevașilea farisei, ca este plin feisbucul de neisprăviți si ” luzări ” ca acest personaj !?!

Cum acest ” luzăr ” a fost plătit din banii nuntașilor, inclusiv ai mei, imi pun problema dacă merita să i se dea vreun ban ?! Nu de alta, dar prin mizeriile făcute, eu ca mire l-aș fi luat la bătaie pe personajul respectiv !
Este vina locației ca un prost-crescut pune pe pereți gindaci să le facă poză să o puna pe FB. Este vina mea că stau să ascult un animal cum urlă cine este el, cît este el de ” jmeker ”.

O maimuță planetară face educație cum știe el mai bine să se exprime, prin urlete !

Eu zic ca noi, nuntașii să-i facem maimuței fiecare cîte o odă, fiecare cum știe el mai bine, poate așa vom scăpa zona de aceste primate !
Incep eu !
Domnule Cimpean Fane, iți inchin o ODĂ :
” O DĂ-te-n ….!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s