Fără număr !

Ați văzut plimbarea sicriului in fața Palatului Cotroceni ? A avut cine să plimbe sicriul, nește unii, inteligenți peste poate, care au pus botul la cretinismul celor de la televiziunile lui Felix cu postul confiscat, luat de ape ( apele vremurilor noastre ).

O ziaristă de la B1 a fost bruscată/lovită, iar Mircea Badea, a cărei stare furibundă s-a mai atenuat pentru ca nu știe cît va mai primii salariul de acum, spunea ca dacă ar fi fost el acolo nu s-ar fi intîmplat acel lucru ! Hai să fim serioși, mare minune să nu îi fi impins chiar el spre această atitudine !

Trăim niște momente rarisime, momente in care Dan Diaconescu s-a multiplicat fără număr ! Nici nu spera el sa aibă atît de multi frățiori gemeni, atît de multe lăbuțe triste ! Ar trebui să ceară bani pentru drepturi de autor, că doar unu-i DD !

Cît ce privește plimbarea cu sicriul la cîrciumă, cît timp Felix a fost călare pe cai mari, lătrăii din spate erau niște pit-bull-i, rupeau lanțul, rupeau tot, pe toată lumea, făceau legea, iar acum sînt niște Chihuahua strînși de ouțe și care fac zgomot cît soneria de la un apartament de bloc. Mai rău este faptul că se incearcă a se atrage in această mascaradă niște unii care nu știu pe ce planetă se află, dar care au drept de vot.

Postului B1 i-a venit acum apa la moară, dupa rahatul făcut anul trecut de Felix cu insolvența. Ceea ce le arată ca roata se învîrte !

L-am văzut la tembelizor pe unul cu rucsac in spate, echipat cu șapca neagra, mai-mai că plesneau hainele pe el, aștepta doar startul, scînteia  care să aprindă fitilul. Mi-l imaginez pe acesta cum se pregătea el să meargă la întristarea cu plimbatul sicriului, iși așeza șapca neagră, rucsacul pe el, fest , să nu-l incomodeze, sesiuni de fotografie in fața oglinzii, incordat mușchii, poate si niște cuvinte inflăcărate gen Robert de Niro ” Are you talking to me….”.

Ceea ce nu s-a ințeles din toată acestă mascaradă este faptul că toți lătrăii care s-au perindat pe acolo nu au plimbat sicriul pentru o idee măreață gen trebuie modificată legea prin care să nu se mai agreeze plimbatul de la un partid la altul. Nuuuu, acest lucru este exclus !

Proștii aștia s-au plimbat pe la Cotroceni pentru salariul lui Gădea, Badea si compania de 10-15.000 euro pe luna de fiecare, că fără salariul acesta, căcăcioșii ăștia nu mai fac 2 bani, nu mai pot să facă șpagatul, nu mai pot să arunce cu căcat !

Acum sînt nevoiți să mănînce rahatul creat cu ajutorul neprețuit al lor!

Poftă bună !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s