BLAM !

Aș vrea sa fac un comentariu despre o situație petrecuta ieri-alaltăieri.
Referitor la copilul mușcat si omorît de cîini vagabonzi și la fratele acestuia care a asistat la acest coșmar, in timp ce, așa am ințeles, bunica stătea la o bere in parc. Părerile pot fi impărțite, pro si contra, eutanasierea cîinilor, moartea micuțului, ambele mai mult sau mai puțin indreptățite, ierarhizate, etc.
Dincolo de acest lucru, comentariul si remarca mea care poate fi calificată ușor ca fiind acida, este despre idioții de părinți care l-au legat pe fratele copilului ucis de cîini cu o lesă și l-au dus in Piața Universitatii.
Părinților micuțului le pot spune doar atit : ați face bine dacă v-ați lega fiecare cîte o traversă de tren de gît și să vă aruncați in gîrla. O meritați !
Nu de alta, dar poate așa veți simți si voi ce a simțit prima oară copilul vostru, idioților, cînd fratele lui a fost omorît de cîini, si a doua oară cind l-ați legat voi cu o lesă.
Măi idioților, dacă ați fi vrut să atrageți atenția asupra faptului ca o instanță a suspendat aplicarea unei legi, ați fi creat un eveniment, poate chiar aici pe FB, in care oameni să se strîngă in Piața Universități și să protesteze alături de voi. Am convingerea că ați fi creat un eveniment viral, cu aplicare directă in viață, ori așa nu ați făcut altceva decît să traumatizați din nou acest copil.

Pentru acest lucru, AVEȚI VOTUL MEU DE BLAM !!!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s