Scary movie !

Mai oameni buni, cred ca neuronii mei o iau razna ! Mai, voi ati vazut ce creaturi posteaza pe FB ?! Doamne-Fereste-ma de asemenea creaturi.

Hai sa zic ca inteleg hemoragia de citate, vorbe de duh, gindite de altii destepti, interpretate de altii si mai destepti, desi , vorba cuiva ” ma doare capul de atitea citate, proverbe si zicatori ” !

Mai sint unii care dau cite un pirtz, si hop pe FB. Altii/altele, singuri/e probabil, poze cu futaiuri, dezbracari, erotisme ieftine, melodii/dulcegarii gretzoase, urari de noapte buna, buna dimineata, cu nelipsita cafea si croissante ( sper ca am scris bine ).

Am vazut ca Marius Mitea a inceput ceva impotriva lui Poptamas, care da la fiecare minut cite un citat, o vorba buna, o imagine cu vreun batrin/batrina, tristeti si altele asemenea, doar-doar o face scurt calculatorul de la lacrimi.

Cel mai mult mi s-a parut socanta imaginea/imaginile unei creaturi, Doamne !, urita cu crengi si ca limba rusa . Nu sint eu o frumusete, dar creatura asta intrece/doboara orice imaginatie. Doboriturile maxime sint scrisul cu A la inceput de cuvint cind nu este nevoie ( exemplu : antimplare ) si faptul ca isi ia mofetul urit la care ataseaza meshe, plete, ipostaze care nu apartin creaturii. Nu stiu daca va puteti imagina ca, dupa ce ca este urita creatura, mai isi aseaza fatza si in ipostaze erotico-grotesti, asa intr-o parte. Doamne, imi este jena. Socul mare este pe de o parte creatura, pe de alta parte unii care o sustin. Ca o paranteza, probabil la un moment dat, s-a trezit unul sa zica acestei creaturi ca arata ca un cosmar in cele mai proaste momente ale lui, ale cosmarului. Creatura s-a trezit sa vorbeasca , asa cum am mai spus cu a la inceput de cuvint cind nu este nevoie, si sa raspunda impertinentului ca il scoate dintre prieteni, dar inainte o sa-i zica de noroc, pe care ea nu il are.

Revenind, cei care o sustin, fie sint tristeti ca ea, creatura, fie stiu ca aceasta creatura este retarda. De ne-inteles la acesti oameni este cum sa sustii asa ceva, creatura. Din cind in cind, creatura mai posteaza cit o imagine modificata, iar retarzii o aplauda. O sa ma intrebati de unde stiu. Am intrat la ea pe pagina de FB. Vazind-o, creatura, am inceput subit sa sufar de morbiditate. Vai, dar ce am vazut acolo, rar mi-a fost dat sa vad.

Trecind peste aceste lucruri, acum imi pare rau ca nu am tinut minte cum o cheama pe creatura, sa va impartasesc si voua. Dar, mai apare ea, din tenebrele gindirii si cosmarului.

Trebuie sa recunoasteti, in fiecare dintre noi zace un becaliot mic, care vrea sa se dea in stamba.

Vine el, momentul, cind creatura va scoate din nou caputzul! Infricosator si gretzos in acelasi timp! Cum apare, hop si eu !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s