Domnii si Doamnele Pi.M.P. !

Domnilor si doamnelor de la Pi.M.P., MRU, Udresa si Base si care mama-dracului mai sinteti in adunatura asta de curve ordinare, nu vreti sa ne lasati in pace cu idioteniile voastre. Ne-ati futut si ras-futut pe toate gaurile cind ati dorit si cind vi s-a nazarit. Acum vreti sa va sprijinim pentru a nu se aplica acciza de 7 centi. Dar voi ce ati facut sa nu se ajunga aici ?! Ati supto pe dinsa, si ati furat cind si de unde va picat in labuta. Niste labe triste !

Am primit zilele trecute o fituica la posta in care sintem anuntati ca ni se va institui o noua acciza – citez malitzios ” O noua taxa pusa de stat ”.

Sa va duceti la dracu, cu tot cu statul vostru, pe care l-ati reprezentat cit ati fost la putere, dar pe care scuipati acum, pentru ca, NU-I ASA, ACUM NU MAI SUGETI DECIT PE DINSA ! Probabil sinteti sideratzi , si va intrebati de ce. Raspunsul este simplu : pentru ca ati SUPT-O TOT TIMPUL, dar pe bani, acum pe gratis si arsuri la cur.

In fitzuica primita faceti vorbire de faptul ca se face plinul baronilor USL, si mai putin al vostru. Asa este, adevarat, dar nu spuneti nimic de momentul in care se umplea al vostru.

Lovi-v-ar amnezia de curve, sa uitati sa incasati banii dupa ce ati supt-o !

Domnul Pi.M.P. cunoscut si ca MRU, o curva politica constipata, care afirma ca nu o primeste la dos fiind blocat, cu simtz si sirg patriotic de curva cu hainele rupte, ne indeamna sa dam jos guvernul, pe Antonescu, Ponta. Poate ar trebui sa citeasca povestea celor ”3 crabi pusi intr-o galeata” si va intelege ce specimen abject este. Acum, totzi sint abjecti, dar asta este si necrofag si gerontofil, fute pe toti, si pe ma-sa, numai-numai sa ajunga sus. Daca dam jos pe oricine, intram in criza politica, dar, ce sa-l intereseze pe el, ca doar a supt si a supt, si a supt , pina i s-au tocit buzele, si acum o ia prin urechi. Ei bine, acest stimabil constipat isi face campanie electorala prin comunicate, in care ne explica el semi-doct, sau mai bine zis sub-doct, ca stie el mai bine ce trebuie facut.

Udresa, care acum nu mai este la putere si implicit nu mai este fardata si aranjata zi de zi de cei carora le dadea contracte, se comporta ca un chibitz nebagat in seama. Pe acelasi principiu al necunoasterii realitatii de zi cu zi, ne spune cum vor evolua lucrurile. Toate aceste lucruri se-ntimpla acum si nu cind trebuie.

Mai nou vad ca si Somnorici Antonescu, care este la momentul in care isi schimba parul si pielea de sopirla, vad ca a inceput sa critice guvernul din care a facut parte, si, de asteptat, sta cu dosul la Base si ceilalti pentru a fi fecundat de cel care este mai rapid. Dar, ca si in cazul spermatozoidului, nu cel mai rapid este si cel mai bun. Numai citzi retarzi sint astazi in romanica!  Rapid la picior si incet la minte ! Dar care fecundeaza !

Dar pe primul loc este unguroaica focoasa, care o suge de la toti ! Asta da curva ! De 24 de ani o suge de la totzi ! Si din orice pozitie ! Pe acelasi loc 1, alaturi de unguroaica, cine altul decit onor Oprea, analfabetul vice-premier, care nici sa injure nu este in stare pentru ca nu are vocabularul necesar, sau mai bine zis anii de scoala.

Voi va dati seama ca Nastase si Iliescu sint virgine pe linga astia ! Dar, din alea batrine rau, coclite !

PS. Acum au anuntat la stiri ca lotul de puscariabili din fotbal trebuie sa se prezinte la pirnaie in 24 de ore ! Cu sapun cu tot !

 

Imagine

 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s