” Statul este o instituție de furt ! ” Godfrey Bloom, europarlamentar

Impozitarea este pur și simplu un sistem în care politicienii și birocrații fură bani de la cetățenii lor pentru a-i risipi, a susţinut europarlamentarul Godfrey Bloom, în cadrul unei dezbateri, la Strasbourg, privind Programul de acţiune pentru impozitare în Uniunea Europeană pentru perioada 2014-2020.

“Mi-a venit în minte citatul unui mare filosof american Murray Rothbard care spunea: Statul este o instituţie de hoţi”, a spus Godfrey Bloom la începutul intervenţiei sale.

“La extremă… impozitarea este pur și simplu un sistem în care politicienii  și birocrații fură bani de la cetățenii lor pentru a-i risipi în modul cel mai rușinos. Nu există nicio excepţie. Acest loc nu este o excepţie. Fascinant! Mă întreb cum puteţi fi atât de serioşi când vorbiţi despre evaziune fiscală. Voi nu plătiţi taxe la fel ca cetățenii. Aveţi tot felul de beneficii. Voi sunteţi campionii evaziunii fiscale în Europa, şi totuşi sunteţi în stare să daţi lecţii. Veţi descoperi că euroscepticii se vor întoarce în iunie, in număr din ce în ce mai mare. Tot ce vă pot spune este că oamenii vor lua cu asalt această Cameră şi vă vor spânzura. Vor avea dreptate”, a adăugat el.

 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s