Iubesc Romania, dar ii urasc pe romani ! ( foileton )

Mi-a luat ceva timp sa gasesc un titlu pentru ceea ce vreau sa scriu.

Astazi am sa scriu despre Black Friday.

Am tot cautat sa vad care este legatura noastra cu acest Black Friday. In sine , este o sarbatoare legata de Thanks Giving Day, in care se fac cadouri, se daruieste, oamenii sint mai buni. La noi este o afacere, dar cu un mare iz de tzeapa, tipic romaneasca, pentru ca, de ce nu, daca fraierii nu stiu, de ce sa nu profitam, sa le luam banii. Citi dintre cei care au cumparat in aceste zile, au avu curiozitatea sa urmareasca ceea ce isi doreau timp de mai multe luni, inainte. Astfel, ar fi constatat lesne ca in realitate, putine lucruri/bunuri sint reduse, altfel, avind preturile marite si scazute .

Romanii sint mari amatori de chilipiruri. Si de tzepe, dar, numai ca nu isi dau seama !

La noi este o minciuna perpetua ca, noi romanii, cumparam la pret redus ! Si acest lucru are menirea sa bucure pe cei saraci cu duhul ! Realitatea este crunta si cruda !

Romanii sint campioni la luat tzepe ! Cred ca sintem pe primul loc in UE, iar acest BF nu face nici un fel de exceptie. Multe dintre bunurile cumparate erau la preturi , in cel mai bun caz, normale, din timpul anului. Putine lucruri au fost cu adevarat reduse.

Acum, astazi, aflu ca si in turism va fi BF. Oooof, ne aflam din nou in fata uneia dintre cele mai mari tzepe. Vor veni fraierii sa cumpere, ca in fata la Christian Tour, marele canibal si tzepar al pietei. Sint mirat ca nu au facut astia BF in turism, pentru ca sint cunoscuti cu oferte de genul 6 nopti in Grecia 1 euro. Culmea este ca au fost timpiti care s-au dus sa cumpere pe 1 euro. Bineinteles, era o mare tzeapa ! Bineinteles ca, daca citeau cu atentie ar fi constatat ca de fapt plateau pretul normal.

Cele doua exemple se incadreaza, conform regulilor economiei de piata la marketing.

Eu le incadrez la tzeapa ! Si prostie !

PS. Nu sint dintre cei care au luat tzeapa de la Christina Tour !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s