PayPal – Ultima gaselnita in materie de furt a romanilor !

Acum am sa va povestesc o patanie, care era mai-mai sa se finalizeze , nefericit pentru mine.

Am o masina de vinzare, postata pe diverse site-uri de profil. Ieri dimineata primesc pe email de la un cetatean american, pe nume steven warnock, de pe adresa de email <stevenwarnock21@gmail.com>, in care imi spune ca este de acord sa-mi cumpere masina, care este ultimul pret, si ca va plati prin interemediul platformei de plati, de altfel sigura si securizata, paypal.

Ei, de aici incepe sarabanda aburelilor, in multe mesaje de email. Ca este militar, ca este pe nava, ca va face plata prin paypal, dupa care va trimite un agent de shiping sa ridice masina. Si, tocmai cind era pe cale sa faca plata, a intervenit o problema, ca agentul de shiping solicita banii inainte , ca la curve, si ca ma roaga sa fac eu plata asta pentru el. Dupa explicatii ca pina nu se vad banii in contul de paypal nu se face nici o plata, culmea, primesc un mesaj de la paypal ca mi s-au virat banii in cont, numai ca din motive tehnice plata este suspendata, si ca eu trebuie pentru a debloca plata sa ma duc sa achit suma pentru agentul de shiping, si sa revin cu un mesaj cu numarul prin care am trimis banii pentru o anumita persoana, ale carei detalii le primisem.

Desi i-am explicat ca nu voi achita nimic pina nu se vad banii in cont, a inceput sa ma ia la sentiment, ca nu am incredere ca paypal imi va debloca plata, etc, rahaturi din astea. Totul a incetat atunci cind i-am explicat ca eu vind nu cumpar, si nu am de gind sa fac nici o plata.

De mentionat ca cei din spatele schemei sint si prosti si neaveniti, romani de altfel, chiar daca totul s-a desfasurat prin intermediul adresei de email indicate, si intr-o engleza americana destul de apropiata de realitate.

Nu vreau sa spun care sint minusurile acestor retarzi, dar sint foarte usor de observat, cu un minim de atentie, si fara sa iti joace in fata ochilor suma de bani pe care vrei sa o incasezi.

Motivul este simplu : pentru ca se vor reorienta, si vor reusi sa pacaleasca, daca nu au facut-o deja !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s