SMURD – taxiul tiganilor aflati in concediu !

Va rog sa-mi amintiti la inceput de an sa nu mai donez 2% ca persoana fizica si pina la 20% ca firma pentru SMURD, si bineinteles sa ma pis pe el de sistem medical romanesc.

Asa ceva mai rar am vazut si auzit : Branisteanu sa plece in Antalya, iar SMURD  sa stea pregatit, ca poate este nevoie sa se deplaseze pentru cacatul ala sa-l aduca in tara, la solicitarea familiei.

Sint mii de oameni care nu au medicamente, mii de copii care au tot felul de boli, anomalii, sindromuri si altele asemenea. Vrea sa stiu, bagami-as… ce impozite si taxe plateste acest personaj, autointitulat imparat/rege sau ce cacat este, al tiganilor. Casa regala…imparatul…regele. Bai, voi sinteti niste timpiti! Si ma refer la statul roman.

Stiu personal o femeie care a fost nevoita sa faca tot felul de credite, imprumuturi la rude si altele asemenea pentru ca statul roman nu putea sa-i dea banii, 160.000 euro pentru a se opera pe creier, dupa ce isi platise toata viata taxele si impozitele, si asta pentru ca sistemul romanesc nu-i putea asigura aceeasi operatie. Acum este datoare vinduta. Si noi ne uitam la un tigan, chiar el si rege sau imparat, ca numai la nespalatii astia exista in aceeasi tara si rege si si imparat.

Eu, cetateanul roman, vreau sa stiu care sint costurile deplasarii lui Branisteanu in Antalya, cine le-a platit, iar daca le-a platit familia vreau sa stiu daca veniturile sint legitime, ca eu nu mai vreau sa platesc pentru altii, care imi dau in cap, mi-o dau prin gura pe la colturile din Ferentari sau prin centrul capitalei, stiu sa se drogheze, si sa faca copii.

Altfel, eu unul va spun, imi bag pula in ea de Romanie !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s