Basescu – magarul satului !

Referendumul, noua gaselnita a lui Basescu ! Pe banii nostri ! Se joaca cu nervii nostri !

Acum 3 ani, pentru aceleasi motive a solicitat, si a avut loc un referendum care nici macar nu a fost luat in seama de pedele. Ma intreb unde era stearpa de Macovei dupa acel referendum, daca nu cu nasul in cur, mirosindu-si strampii ! Acum ma astept sa apara sa dea cu racleta pe nervii nostrii, ca ce ” pula calului in virful dealului „, da-i in cacat pe prostii astia de romani ! Las ca merge sa ii mai futem o data pe banii lor !

Acum Basescu, probabil plictisindu-se acolo unde este cocotat, obisnuit sa faca ce trebuia sa faca guvernul lui lindicul ala de boc, a dat trezirea, ca poate-poate s-or trezii timpitii aia de pedelisti, si poate vor prinde ceva procente in plus, pentru ca, nu-i asa, nu-i duce capul sa respire.

Incet-incet, tara asta incepuse sa se urneasca si fara Maria Sa Basescu, dar acum s-a gindit el, de ce cacat sa mergem bine cind putem merge prost, sau foarte prost !

Nu pot totusi sa nu ma intreb, pe fondul deprecierii monedei fata de valute, daca nu cumva Basescu face jocurile cuiva ? Nu spun ca din cauza lui s-a depreciat moneda, dar ma intreb care este participarea lui, si ce are de cistigat, daca nu financiar ? Cine speculeaza pentru el?

Sint multi parlamentari, ohohoo, mult prea multi, dar de ce acum si nu atunci cind trebuia aplicat, imediat dupa validare.

Pentru ca interesele leprelor astea le dicta altceva !

Cred eu ca o varianta mai buna ar fi mentinerea celor doua camere ale Parlamentului, dar reducerea numarului de mandate in fiecare camera pentru ca astfel s-ar urnii competitia, romanii ar alege uninominal si pe cine inspira incredere, nu pe toti retarzii care dorm in fotoliu sau se uita la filme porno in timpul sesiunilor parlamentare .

In fine, revenind la Basescu, cit este el de Maria Sa, nu face altceva sa ne bage din nou intr-o criza politica care sa ne duca din nou intr-un cacat,pentru ca astialalti nu se vor lasa nici ei, si-i vor face ceva ca sa continue criza, dupa care va venii fufa de Macovei sa zica ” na de vezi, cine-i de vina, nu noi !

De ce s-a suparat Basescu pe sat, ca magarul ?! Ce i-a facut, cu ce l-a deranjat pe Maria Sa, magarul ?!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s