Madam Andreea Paul, nu degeaba fosta Vass !

Bai, fratilor,

Am vazut o noua mostra de nesimtire marca politichie romaneasca, si in special pedele. Vine madamuta asta Andreea Paul, fosta Vass sa ne arate cit de „destapta” este ea, mai degraba cinica si prost inspirata. Si cind se cordeste cred ca este cinica. Sau prost inspirata. Pot sa inteleg faptul ca esti bine informat, sau ca doresti liberalizarea pietii gazelor si energiei electrice, cum era subiectul discutiei, de neinteles si de neacceptat este prostia cu care te manifesti. Oamenii care compun acest popor nu au nevoie la acest moment de oameni ca duduia aceasta sau de Boc, cum nu are nevoie nici de mincinosi, aburitori sau cei care nu raspund la subiect. Cucoana din opozitie, care a fost de fapt tot timpul in opozitie, dar putini au vazut acest lucru, isi permitea sa fie desteapta si cinica, sa arunce cu cacat in curtea vecinului, mai bine zis in romani.

Subiectul din discutie, la Realitatea, a fost liberalizarea pietii gazelor naturale si energiei electrice, cu care sint de acord. Cred ca sintem fraierii planetei si captivii unui sistem contraproductiv, care nu se poate misca in voie. Nu putem sa ne schimbam furnizorul de gaze sau energie electrica in functie de dorinta sau pretul cel mai bun.Trebuie doar sa platim, indiferent de pret. Daca vrei sa te debransezi de la coloana comuna de incalzire din bloc si sa-ti pui centrala termica proprie, orice basinos de locatar ( chiar si de la alta scara ) iti poate pune piedica, pentru ca am fost obisnuiti de cacatii de politicieni, conducatori de dinainte sau dupa revolutie sa ne miscam impreuna, in masa.

Daca nu poti sa ajuti la dezvoltarea Romaniei, mai bine ii incurci pe ceilalti !

Dupa ce micul boc a intrat in direct cu o zi inainte zicind ca ” astia minte, dom’le !”, in fata evidentei nu o puteau trimite decit pe constipata de Andreea Paul fosta Vass.

Revelatie : Andreea Paul fosta Vass este de fapt madam Pora blonda !

Una vorbeste voluntar iar cealalta taraganat. In rest nici o diferenta .

Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit sa aiba o vorba atenuata, explicativa, critica, dar nu cu asperitati. Acest lucru nu este posibil, pentru ca aceasta duduie vorbeste de sus, aruncind cu cacat, stilul Udrea, ritzzi-pitzzi. Macar Eba nu are neuronii necesari, iar prostia sta lejer in capsorul ei, lafaita chiar.

Din tot ceea ce s-a discutat aseara am inteles ca cel care a pierdut a fost un singur personaj al acestei comicarii !

POPORUL ROMAN !

PENTRU CA ESTE CONDUS DE DOBITOCI !

 

 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s