MRU – Chiliman – Pavelescu versus…

Antonescu – Ponta – Daniel Constantin . Ce mai pleiada de politicieni, he-he !?

Probabil ca ceea ce si-a dorit Chiliman ieri, in final a iesit doar o alta basinuta impotriva lui Basescu, dar care se va intoarce impotriva lui. Prezenta lui MRU si a lui Pavelescu la lansare nu a facut altceva decit sa strice bruma de idee de liberalism. Pina la urma acesti 3 oameni politici ( pina la urma sint, ce sa-i faci ) se vor asocia pentru ca nu au incotro, toti au alura unor exclusi de la cascaval.

Chiliman a gresit cind a facut mult tam-tam pe tema lansarii Initiativei liberale, si mai rau este ca nu si-a inteles propriile vorbe spuse ieri. Citez ” Antonescu este un presedinte trecator …”. Tariceanu, animal politic de anvergura a inteles ca Antonescu este trecator, si ca atunci cind nu va mai fii presedinte liberal, cineva va trebui sa prinda cascavalul.

De ce sa lase pe altcineva la prindere ? Este dreptul lui ! Adevarul ca nu vad pe altcineva in stare sa traga partidul dupa el. In consecinta, chiar daca sustine Initiativa liberala, o va face ca disident in PNL

Revenind la cei trei, sansa lor este sa faca cu adevarat o cristalizare a unui pol, fie democrat fie liberal, sau de alta natie. Initial, am avut senzatia cristalizarii unui pol democrat, pina i-am vazut pe MRU si Pavelescu la lansarea Initiativei liberale, cind am realizat ca de fapt acestia doi sint niste traseisti politici, pentru ei nu conteaza cine, conteaza sa fie.

Mult sa fie, chiar prost, ca nu este o problema !

In situatia in care pe Chiliman nu-l vad un democrat, varianta care ramine este aceea a creeari unui pol liberal, dar care din fasa este sortit esecului. Acesta nu-si da demisia din PNL pentru ca ar insemna sa piarda mandatul de primar, asteapta sa fie dat afara, mai bine zis, prefera sa fie data afara. Ceea ce spune multe referitor la ceea ce se doreste cu adevarat, si care va insemna un esec pentru constitutirea unui pol liberal nou !

In situatia aceasta, pe fondul disparitiei PP-DD-ului, a Partidului Romania Mare, si a celorlalte partidulete de autocar, cred eu ca un pol socialist autentic ar trebui sa apara !

Si aceasta repede, pina in toamna, pentru ca daca nu se intimpla, pe fondul mustului si a vinului ghiurghiuliu nu te mai intelegi cu romanii, si vei ajunge sa taxezi singur biletul in autocar, sa fii sofer, taxator si bagator de seama in acelasi timp !

Socialist nu inseamna egal Comunist ! Cum nu inseamna egal social-democrat !

Va exista cineva cu oo in el sa faca acest lucru ?

Romanii s-au saturat si de pedele, si de PNL si de PSD !

 

 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s