Este rau sa….

faci jocuri politice ?

Incerc sa ma gindesc si sa determin care este cea mai mare curva politica, la acest moment. Peneleul cu al lui Antonescu ! Pacat.

Ma asteptam ca jocurile sa fie un pic altfel, in care sa se joace barbateste, cu dat la coaie, spart boturi, dinti pe jos, dar nu pe la spate. Peneleul acum sta, se uita si se bucura cum isi sparg capetele ceilalti.

Kovesi nu cred ca are vreo problema in a fi sef la DNA, Morar da, are o problema in a fi la CCR, sint doua sisteme diferite.

Zilele acestea am constatat ca problema nu ar fi politicienii, care vor sa isi subordoneze institutiile propriului interes, problema vine din interiorul sistemului judiciar, care nu se vrea schimbat de obiceiuri contrare legii. Politicienii doar asista si culeg beneficiile bilbelor si magariilor din sistemul judiciar.

Revenind la Ponta, ca despre el este vorba. Jocul de glezne al acestuia cred eu ca este benefic pentru noi, muritorii de rind. De mai bine de un an nu exista sefi la DNA si PG pentru ca ba nu exista cvorum, atunci cind este cvorum se resping propunerile, etc.

Mai pe scurt, Ponta i-a prostit pe cei care nu doreau sa se rezolve aceste doua chestiuni (numirea sefilor la DNA si PG), si cind au fost cu chilotii in vine, le-a tras-o. Morar, si el baiat de comitet cu toti acesti nenorociti, a refuzat sa-si dea demisia din functia pe care o ocupa cu un mandat pe durata limitata, si care ar fi pus in miscare angrenajul nominalizarii si deblocarea situatiei.  Dar Ponta, i-a adormit cu vorbe de genul ” nu mai numesc, sa se ocupe viitorul ministru…”. Baiat destept !

Si totusi, nu pot sa nu vad ca singuri ne vrem raul, doar ca sa facem jocurile unor nenorociti gen Felix, Boldea, si altii ca ei !!! Felix se transforma usor-usor in Berlusconi, acaparind puterea !

Ati observat ca MeMe nu zice nimic !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s