Curva, tot curva, ce sa faca si ea, dar…!

Alegerile din pedele ! Cu aceasta ocaziune vom constata lesne ca in trecut ” hotul striga prindeti hotul „. Nu am vazut nici o diferenta intre ce strigau pedeleii de mina cu dedeul si ceea ce s-a savirsit in acest sfirsit de saptamina.

Daca scindarea se prefigura, avind in vedere ca aroganta si superioritatea este si era afisata in continuare de pedelei, oricare ar fi acestia, in schimb mai interesant mi se pare jocul pe muteste al lui MeMe. Chiar asa, avind in vedere caracterul ” intransigent ” ( pentru prostii care inghit arogantele pedeleilor si ii mai si voteaza ), interesant este care va fi alegerea lui MeMe ( pentru cei noi in ale cititului acestui blog MeMe= monica macovei – cu litere mici ). Ce va alege : Blaga cu furtisagurile sau Udrea luzarita care nu stie sa piarda si isi ia jucariile ca nu ii mai convine jocul. Infiintarea unui „pol” de dreapta este o gluma proasta : din rahat sa faci bici sa si pocneasca nici la romani nu mai merge. Alegerea este grea, dar va trebui sa aleaga pe acela care ii va da mai mult. Si poate va avea ocazia sa implementeze ideile ei de intransigenta si integritate . Dar nu o va face, este politician, nimic mai mult ! Nimic in plus, nimic in minus ! Ca orice politician, stie sa dea din gura pentru prosti .

Dar sa revenim ; ce va face ? ce va alege ? Miscarea Populara, sub forma de fundatie, este pentru prosti sau pentru cei ca Lazarescu, fara orizont, si care bijbiie . Cel mai bine, MeMe s-ar retrage ca Mona Musca, dar nu o va face ! Nici ei nu cred in aceasta strinsura de oameni fara orizont, lazaruti ( cu tz), in aceasta constructie !

Ceea ce nu inteleg ei este ca au stricat tot ca niste copii rasfatati, aroganti. Acum nu mai au nimic !

Ca de obicei, va alege cel mai prost ! Se va duce la Basescu, care este strins legat de Udrea, contracandidata lui MeMe. Sa zici adio unui partid cu care impreuna ai urcat , cu care impreuna ai trait si bune si rele, sa faci acest lucru in stilul lui Base este josnic.

Dar asa sint cei trei mentionati mai sus.

JOSNICI ! ( impreuna cu josnicul cel mic, Boc !, care este mult prea mic pentru a il putea lua in calcul la numaratoare ).

MeMe, ce te-ai bucurat cind Base nu a fost suspendat ! Acum, ca ati pierdut, ca nu v-au iesit calculele si misculatiile, parasiti barca !

Sa inceapa jocurile !

SOBOLANIADA PE TARA !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s