Victor Ponta 15% !

Am zis ca inca nu mai iau de actualul guvern, dar nu ma pot abtine !

Am urmarit mesajul onor actualului prim-ministru, Victor Ponta, in care ne anunta ca se vor reduce cheltuielile bugetare (?1?) si posturile din institutiile bugetare. Cu 15%. Acum, nu cred ca a zis ca si cheltuielile si posturile. Cu cheltuielile nu prea cred, in schimb cu posturile, treaba are decisa inca din primavara anului trecut, de cind cu motiunea de cenzura care a data jos guvernul MRU, si a declansat toata nebunia de anul trecut.

Atunci, cind au venit la putere, opozitia, in putinele sale momente de luciditate a sesizat in general, faptul ca la guvern se fac angajari pe banda rulanta. Nu puteau sa dea afara de pe o zi pe alta oamenii pedeleului ( nici ei nu se asteptau sa ajunga atit de repede la putere ) . Tot anul trecut au facut angajari.

Acum, orchestrarea fiind pusa la punct, a venit momentul sa scape de clientela pedele, care a tot mincat o piine. Nu am nimic cu cei care isi fac treaba indiferent de cine este la putere, dar sint foarte multi bagatori de seama si impingatori de hirtie dintr-o parte in alta in aparatul guvernamental. Unul tine hirtia, altul o scrie, un altul o citeste, si al patrulea se gindeste care din cei 3 dinaintea lui este mai prost, si daca sa o printeze sa o dea la semnat, pentru ca nu-i asa, nici unul din cei care scriu nu isi asuma raspunderea.

Si uite asa, au gasit modalitatea sa scape de cei angajati de-a valma de pedele, pentru angajatii de-a valma ai usele. Bineinteles, pe salarii mai mari, indexate, pe sporuri pe care nici ei nu le stiu sau cred ca exista, pe cheltuieli decontate fara numar si limita, pentru ca nu sint intrebati vreodata daca este ok, sau daca este de unde.

Trebuie doar sa fie !

A constatat Curtea de Conturi cheltuieli nejustificate ale guvernului, in timpul guvernarii respective ?

Au fost vreodata cu oo in ei cei de la Curtea de Conturi ?

Hmmm…

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s