boc – lindicul de rezerva al lui udrea !

Nu intimplator sint scrise cu litere mici numele ; nu merita nici macar un nume. Are unul coaie in el sa ceara UE sa ne trateze cu respect, si se trezesc cei doi, boc si basescu sa vorbeasca, pentru ca nu-i asa, trebuie sa respire. Cel  putin trebuie lasati sa incerce, ca de dat limbi in cur ne-am cam saturat si nici nu s-a rezolvat ceva. Indeplinim conditiile de mai bine de 2 ani, s-au cheltuit peste 1 miliard de euro, si se cheltuie in continuare, dar noi sintem tratati cu alte unitati de masura, pentru ca sintem cetatenii de mina a doua ai Europei.

De cind s-a infiintat UE ne-a fost in regula si fara Schengen. Lucrurile se desfasoara intr-adevar mai greu, dar nici nu avem capacitatea necesara de a tine ritmul cu vestul pentru ca sintem cam puturosi la munca, dar campioni la datul din gura fara rost, pierdut timpul si la birocratie.

Atunci la ce bun sa ne impingem ca spermatozoidul la ovul daca nu sintem doriti inauntru ? Am tot dat din aripi si ne-am tot infoiat ca paunul facind curte, daca nu merge asta este. Odata si odata tot va intre UE in calduri si va cere sa o fecundam ! Atunci, cu acadeaua sculata, asa… ca sa vada ce avem, sa le spunem sa se aseze la rind, ca avem altele de facut !

Revenind, vedeti un alt motiv al conduitei lui boc si basescu ? Ma astept sa apara si macovei cu ochii bulbucati ! Dar cred ca este deja la PE pentru a aranja lucrurile ca sa nu iasa din nou admiterea in spatiul Schengen.

Sint acolo impotriva noastra !

Votati de noi !!!

PS. Ce imi pare rau este ca doar pedeleul imi da motive si subiecte pentru a scrie ; useleul mai are pina in iunie perioada de gratie, dupa care, cu tunurile pe ei !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s