Monica Macovei – MeMe a politicii romanesti !

Oare cit va mai trebui sa o vizualizam pe aceasta ( uau, acum mi-am dat seama !) MeMe a politicii romanesti ( asemanarea este crunta si cruda ). Este in situatia disperata in care nu a fost si nici nu va fi aleasa pe undeva, alegerile din PE bat mintenas la usa, si ea nu a reusit nimic sa faca din ceea ce si-a propus. Cam asa si cu MeMe din fotbal, a fost peste tot si a facut muci si bilute. Bilutele lui macovei nici macar nu se rostogolesc la cit fornaie pe nas.

Si acum s-a gasit sa vorbeasca despre fostul prim-ministru Dascalescu, deh, obisnuinta bat-o vina. Nici acum nu l-a uitat. In schimb a lovit-o amnezia referitor la faptul ca este acolo unde este datorita prostilor care s-au dus la vot, i-au dat unul-doua voturi acolo, si odata cocotata sus a facut pipi nu numai pe cei care i-au dat votul, pe toti cei din tara asta. Mindria patriotica cu care a spus ea ce a facut la PE cu suspendarea fondurilor pentru Romania este vecina cu psihiatria. A facut acest lucru pentru pedele si mai ales pentru imaginea ei, si exclusiv pentru voturile pe care le asteapta.

Imaginea de la referendum pe geamul de la etajul cladirii cu toti aplaudacii in jurul ei, cu fata plina de o bucurie imbecila ca Base nu a fost dat jos, spune multe despre acest personaj.

Asemanarea cu drumul in politica al Monei Musca exista, diferenta fiind ca pina la acest moment nu s-a gasit nimeni sa-i spuna sa se duca acasa, ca nu mai este nevoie de ea, ca face mai mult rau decit bine.

Credeti ca la alegerile interne din pedele va intra in conflict cu Udresa pentru ca sint candidate pe aceeasi functie ? Isi vor da in cap una alteia ?

MeMe cu siguranta o va face pentru ca nu stie altceva !!!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s