Cit de prost sa fii ca sa fii disperat pe viata ?!

Deh, sint si eu „driver” in Bucuresti ( neutru – un driver, doua drivere ), lucru ce ma enerveaza pentru ca trebuie sa-l fac zi de zi. Ieri, intr-o zi de duminica, pe care mi-o doream linistita, am avut parte de toti soferii a caror unica dorinta de viata este liniuta cu masina pentru ca neuronii lor se plictisesc de prea mult spatiu si trebuie sa mimeze ca sint mai multi in cutia craniana, macar asa de dragul prafului stirnit, si pentru ca vor sa faca o   ” aroganta „.

Nu merg incet, nici prea tare, injur ca un birjar bizonii care-ti taie fata ( trebuie sa caut neaparat programul ala de diacritice !!!), plesnesc peste bot blondele cu buzele mai mari decit titele care-si cumpara tampoane din benzinarie, pentru ca nu-i asa , ele n-au timp nici de scoala ( aici n-aveam nevoie de diacritice) daramite de a da pe acasa pe la ele, pe unde o fi casa asta. Chiar asa, citi v-ati intrebat, unde stau astia carora le ies pe nas basinile de nu se vad de ele, sau retardelele. Eu am convingerea ca stau prin Balta Alba, pe la Policolor, prin Militari, ca ala de i-a tras-o lui eba. Ehei si cind ies ei/ele din bloc, imbracati in etichete cu treling si pantofi cu toc, va dati seama ce rumoare produc.

Si cind se suie un disperat din acesta la volan, musai sa ajunga primul in toate !

Primul la semafor, primul la morga ! Si cu alti retarzi care il pling in spatele dricului, ce baiat bun a fost el/ce fata buna si muncitoare pe centura a fost ea !

” Nu te vom uita niciodata ! „

 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s