Roberta Anastase – doamna care isi da cu pre(su)putu ” !

Bai, voi o vedeti pe madam Anastase la digi 24 ce debiteaza ! Vorbe de borfet care uita ca nu a stiut sa numere parlamentarii la vot, si le-a numarat ca Pristanda. Macar Pristanda stia un lucru sa faca, da’ borfetu ce stie sa faca !? Nu stiu daca stiati, dar madam borfet, cit timp a fost la parlament, in fiecare zi era luata din Ploiesti adusa in Bucuresti, o masina cu girofar si antemergatori pleca din Bucuresti pina la Ploiesti, o aducea la parlament, dupa care seara aceeasi masina cu antemergatori o duce inapoi in Ploiesti si se intorcea in Bucuresti. Si asta pentru acest borfet, care cel mai maret lucru pe care l-a putut face a fost un gainat. Sa nu mai spun de blocarea trimiterii in judecata a unei alte boarfe, fosta ministresa a tineretului, madam ritzi bitzi, care pentru a nu ajunge in puscarie, s-a pus pe facut copii ( este la al doilea pe teava!).

Sau, apare borfetul Anastase acum pentru ca o alta, Udrita, este catindat sustinut pe Base, si vrea si ea un oscior in ograda de ros ! Ehehe, parca se schimba hecuatia, cum zice coloratii nostri !

Pariu ca o vedem cel putin vicepresedinta in partidul de autobuz, PDL ! Vi-o imaginati pupindu-se cu Unguent ? Se merita aminpatru unul pe altul !
Ca doar, ea este numaratoarea lui Base !

Aferim !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s