Napasta functiei – noptiera bombonicai !

Intotdeauna mi-am pus problema ce face un vice-premier sau vice-prim-ministru. Dar ce face un prim-vice-premier sau prim-vice-prim-ministru. Nu cred ca mai exista functia asta acum. Mie-mi aduce aminte de pleiada de comunisti basinosi cu costumele si cravatele ( he,he – cravatile) in dungi si cu haina purtata peste umeri ( moartea pasiunii ) si cu privirea aia la noi ca la un purice in tranzit. Uitindu-ma la defunctul zeroteve, DD nu este departe de ei, basinosii ( iar o sa-mi dea Felicia cu tigaia dry cooker in cap ca ma iau de DD al ei ; da’ asta-i omu’, ce sa-i faci ?!).

Revin. Ce fac vice-premierii? Ca tare-s curios! Ce freaca menta pe la guvern ?! Vice-premierul lui Boc a fost tot un penal, Copos, care n-a rezistat mult si a ajuns prin instante. In afara de expunerea excesiva si de dosarele penale, pe care daca nu le ai ti le fabrica baietii destepti pe care i-ai deranjat, sau daca ai fost destept si ai negociat, ti le face mintenas zeroFelicia, care este fericita ca DD nu a facut afaceri cu statul, da’ i-a fraierit pe prosti cu ciunga si blugi, mai pe scurt evaziune fiscala ! Care este jmenu’ ?

Din ce vad eu, vice-premierul da zapada cu lopata si sta de vorba la televizor. Pardon, am uitat, da ordin sa se blocheze drumurile pe care utilajele nu au mai ajuns pentru ca directorii chefuiau pe banii nostri.

Da, in regula, si altceva ce ?! Trebuie sa fie tentanta aceasta functie, vreo secretara motata si cu unghii false, un banut alb pentru zile negre. Cu secretara este mai greu pentru vice-premierul actual, are o bombonica de numa-numa. Bai, frate, cum sa o cheme bombonica. Hai ca porecla, zici ca asta e, dar ca prenume bombonica. Asta imi aduce aminte de standardul bunicii mele in materie de petit pentru baietii de insurat, citez ” grasa si frumoasa „, iar eu adaug blonda si cu nume de dulciuri.

Si cu noptiera mareeeee !

Doamna Vice-Premier Bombonica ! ( mai am putin si musc din calorifer !)

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s