Felicia si tigaia dry cooker !

Asa cum mentionam ieri, am primit de la Felicia – ( goodgamefelicia[.]wordpress[.]com – un comentariu furibund vis-a-vis de faptul ca eu consider ca DD este vesnic in foame de bani, si ca este o rapciuga a politicii romanesti. Nu ca ceilalti ar fi armasari, dar a intrat ca un armasar fardat,  dat cu ruj ( nu stiu daca era de la Felicia ), si a iesit moale si maro in dos, ca nu mai avea ceva tare in el. Nu stiu daca a avut vreodata, sau daca cineva din politica romaneasca, fara girofar, are ceva tare in el, sau singe in instalatie ! Ei si acum, lui Danut al lui Felicia nu i-a iesit nici macar de un bilet de tramvai.

Asa ca s-a apucat sa stringa cotizatiile de la traseisti ! Daca tot i-a cocotat acolo, macar sa nu-i faca caca in cap ( scuzati cacofonia ). Intrebare : de unde crezi Felicia ca au fomistii astia milioane de euro ca se dea ” mai departe ” ?! Raspuns : de la tine, de la mine si de la altii !!!

Ce amaraciune pe el sa nu iasa nici macar de un contopist acolo, vreun post ceva, orice, da’ numai sa fie.

Mi-o imaginez in schimb pe Felicia. Cum care, cea cu comentariul de ieri. Cit a plins fata ca nu i-a iesit a amoarea senator/deputat sau la ce o fi candidat, ca el a candidat la multe fara sa vrea, si chiar a reusit sa iasa ( sint prea multe ca sa enumar una cite una, sau vreo citeva! ).

Da’ cit o plins fata asta Felicia, mai-mai ca-l lua acasa la ea sa-l consoleze !

Dar si-a revenit repede, ca s-a bucurat ca i-a venit prin posta tigaia dry cooker !

PS. Din comentariul Feliciei reiese faptul ca DD a facut evaziune fiscala cind a vindut blugi, ciunga si tigari prin caminele studentesti ! Asta spune multe despre DD si sustinatoarea lui, Felicia !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s