Monica Macovei – piranda politicii romanesti !

Ati vazut si voi ce am vazut si eu : o piranda – Monica Macovei – urla din toti bojocii despre justitie. Asta ca urmare a faptului ca nu a cistigat concursul de Miss Piranda 2012 din 9 Decembrie. Cred ca toata viata ma va urmarii expresia de pe fata acestei pirande in primavara cind anunta ce tare este tiganca, ca a solicitat ea suspendarea alocarii de fonduri catre Romania.

Am o intrebare : cine i-a dat voie acestei pirande sa solicite asa ceva, pentru ca eu cu certitudine nu am fost si nici nu o sa fiu de acord cu asa ceva. Atit timp cit din impozitele noastre se platesc la UE bani ca si contributie ca sintem membru, nimeni, nici macar acest personaj nu are voie sa ceara asa ceva. Pentru ca in final tot impotriva noastra se va intoarce, si nu a ei. Sta pe banii nostrii acolo si ne arunca cu rahat in fata, spunindu-ne cit de tare si influenta este piranda. Astazi ( n.b. ieri ) a mai dat o reprezentatie jalnica despre cit de jos poate ajunge un politician. Din cite vad PDL si Dreapta in general a luat urma PNTCD in 2000 cind a pierdut alegerile. Sincer imi pare rau ca se intimpla asa, pentru ca politica are nevoie de echilibru, altfel derapajele de genul acesta vor fi frecvente. Sa fiu inteles foarte clar : nici astia de acum nu sint mai departe de acest personaj !

Revenind, cred ca locul pirandei Monica Macovei nu este acolo !!!

NU VAD NICI O DEOSEBIRE INTRE MONICA MACOVEI SI LASZLO TOKES !

Amindoi lucreaza impotriva acestei tari, Laszlo Tokes vrea dezmembrarea Romaniei, Monica Macovei vrea sa o distruga.

Ma uit la aceste doua personaje si vad doi fascisti !

Chiar ma intreb ce cauta acestia doi in Parlamentul European, de ce au ajuns acolo si din partea cui, cine i-a votat ???! Ca din partea Romaniei cu siguranta nu sint acolo !!!

Si nici pentru Romania !!!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s