Si am crezut ca am trait si vazut multe !!!

Sarbatorile de iarna ! Ce frumos, ehe ! Dar, fuse si se duse !

De ani buni, mergem ( familionul) intr-un orasel, cindva pitoresc, dar, asa cum mentionam intr-un post anterior, acum la 23 de ani de la schimbarea cadrelor, incet-incet, revine pe harta. Cu drumurile lui proaste ( parca este dupa razboi !), cu frig, zapada, dar cu oameni deosebiti. Mai nasol este faptul ca este cotropit de imbecili, care au un cheag de bani, si care se cred Tiriac, in masinile lor SH, de orice natie/marca.

Romanul stie sa petreaca, ohoho!, dar cel mai bine cotropitorul imbecil si nevolnic roman stie SA DISTRUGA. Distrug usi, ferestre, cladiri, saune si scaune, dar mai rau este ca distrug copii pe care ii fac. Pentru ca, nu-i asa, Dumnezeu le-a dat voie sa faca copii, si cum datul din cur este sport national, iar proastele stau rascracite, ei fac copii.

Copii sintem noi, dar intr-o evolutie superioara, pentru ca asa este normal, le dam copiilor pachetul nostru genetic, ca baza de pronire, si tragem ca dementii sa fie mai buni decit noi.Asa este de cind lumea si pamintul, de cind cerul si pamintul era locul de joaca si dormitorul oamenilor primitivi.

Numai ca, oamenii pe care i-am vazut nu sint primitivi, sint degeneratii societatii in care traim. Am facut o comparatie cu Italia si Franta ( Spania este un caz aparte ), tari in care ultimii 20 de ani si-au pus amprenta asupra generatiilor lor. Importul de populatie straina in aceste tari nu este intimplator, si mai mult decit atit, in ciuda rapatrierilor de colorati si balabuste, este o chestie conventionala, facuta aproape la nivel declarativ. Ei se fac ca ii trimit inapoi, noi le dam liber sa plece din nou. Este si asta un model de circulatie al banilor in Europa.

Intrebarea mea este cine se intoarce in tara cu bagajul de cunostiinte si civilizatie pentru a-l da mai departe ? Se intorc oare ?!?

Schimbarea trebuie sa vina de la noi, cei care nu am stins lumina la plecare !!!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s