UDMR – vesnica problema a sustinatorilor lui DD ( PP-DD)

Gaselnita UDMR-ului este aceea a agitarii spiritelor, care la rindul ei, se spera, va pune presiune pe factorii decizionali.

Toti etnicii maghiari stiu (unii dintre ei chiar nu isi doresc sa fie altfel ! ) ca centrul tarii va fi intotdeauna acolo unde este, adica in centrul Romaniei, parte a acestui stat.

Din cind in cind, parca pentru a testa vigilenta sau starea noastra de platitudine, apare in public un conducator de origine maghiara ( cum altfel, doar sint singurii care solicita asa ceva ), care deschide si el gura, probabil ca sa respire, si, sa vezi, grozavie, chiar atunci s-au gasit sa-i iasa pe gura cevasilea cuvintele de genul autonomie, libertate, etc.

Constitutia este unica, si ca si statul roman, indivizibil, si chiar si maghiarii stiu ca nu poate fi modificata, si implicit, teritoriul acestei tari nu poate fi diminuat sau marit.

Dar ca de obicei, apare cite un nevolnic, gen DD, care si propus sa stringa in PP-DD toti nevolnicii, si care striga sus si tare ca Ponta vinde tara, ca Basescu vinde tara, ca el este singurul care o poate salva ( aici fac paranteza : a observat cineva ca nu exista o diferenta de discurs intre DD si Becali, cel de dinainte de intrarea in PNL ; ” eu fac, eu dreg, eu sint singurul care poate/stie …” ).

Ca sa vinzi trebuie sa fie indeplinite anumite conditii minime : sa existe un bun care poate sa fie vindut, bunul sa fie evaluabil in bani, sa existe intentia de vinzare ( conventia partilor ) si sa fie platit un pret indiferent de forma pretului.

Provoc pe oricine doreste, sa faca un scenariu a ceea ce presupune sa vinzi o tara sau bucata dintr-un teritoriu al unei tari.

Conditia este ca aceea persoana sa nu fie udmr-ist sau pepeded-ist, motivat de faptul ca astfel scenariul este grotesc si identic cu scenariul Oltchim, adica ieftin si pe alocuri tragi-comic !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s