ROMANIA IRESPONSABILA !

Ce vremuri traim !?!
Imi este greu sa cred ca sint contemporan cu astfel de vremuri, si ma refer aici strict la Romania.
Avem o ministreasa aproape porno, asa cum declara chiar ea ” la 19 ani a pozat in lenjerie intima pentru a-si plati facultatea”, un ambasador roman in Singapore, intr-un acces de furie, in timpul unei certe cu amanta in masina, omoara oameni cu masina, un presedinte „jucator „care se joaca cu vietile oamenilor si care, odata reconfirmat in functie, face tot felul de chestii pe sub mina, pentru ca nu mai are curajul sa apara in public, un prim-ministru bilbiit atunci cind trebuie sa explice de ce se diminueaza pensiile, si care nu are curajul sa reformeze statul, o beizadea de 23 de ani, cu Lamborghini Galardo ( sper ca am scris bine ) la usa, propus de tat’su pentru a ajunge in parlament pentru ca are experienta in afaceri, o televiziune care incepind cu ora 5 dupa-amiaza are ecranul plin de singe, de la crimele si violurile pe care le prezinta cu sentimentul profund ca trebuiesc aduse la cunostiinta publica, si lista poate continua. Nu stiu unde sa ma opresc.
Credeti ca se mai poate spune ceva de fufa blonda aflata la volanul unui superbolid, ale carui butoane de pe bord nici nu le stie functiile, dar care trece pe rosu, parcheaza pe pe trotuar sau pe trecerea de pietoni, sau mai rau, omoara oameni pe trecerea de pietoni. Nu, nu se mai poate spune, pentru ca este o palida reflexie a ceea ce se intimpla in tara asta.
Chiar asa de iresponsabili am ajuns ?!?
Un exercitiu normal in alte tari : daca atragi atentia celor mentionati limitativ si minimal mai sus, vei avea surpriza sa constati ca se uita la tine, in cel mai bun caz ca la un extraterestru, iar in cel mai rau caz ajungi in spital, pentru ca, nu-i asa, ce te bagi unde nu-ti fierbe oala.
Culmea este ca ajungi sa-i dai dreptate lui Vadim-Rudotel, si pe care ajungi sa-l consideri in nebunia lui un flower-power.
Mai rau este ca, oricit de sumbru ai rationa, nu stii unde se vor opri.
Si cu ce pret !?

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s